Fett har nye nettsider

Jeg går ut fra at de fleste som leser dette har tilgang til andre kanaler hvor de allerede har fått vite at Fett, det feministiske tidsskriftet hvor jeg er med i redaksjonen som en slags trøndersk satelitt, har fått nye nettsider. De er fryktelig fine, noe som ikke er så rart når en vet at de er laget av de gode folkene i Grandpeople. Sjekk det ut, særlig artikkelarkivet hvor en blant annet kan finne min lille diskusjon omkring de bergenske rapperne i A-laget: «Et eget rom for griseri».

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s