NRK #1

Mitt første egentlige møte med det jeg skal forskefant sted i dag. Jeg var på Marienlyst og snakket med en som hadde peiling på litteraturdekningen i NRK-radio. Interessant å høre hvordan kulturjournalister tenker omkring utviklingen av litteraturdekningen fra etterkrigstidens ærbødige presentasjoner av den opphøyde litteraturen, gjennom journalismens spede fødsel på 70-tallet, til dagens idé om at kritikken er den beste måten  å snakke om litteratur på. Dette er en bevegelse som også er påvirket av medieinstitusjonene og konkurransen dem i mellom, så det er flere mediehistoriske perspektiv som aktualiseres i en slik «fortelling». Det kan bli fruktbart.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s